Bakom de kritade linjerna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2013-11-29
Upplaga
1
Förlag
KeFKa Media
Dimensioner
245 x 165 x 10 mm
Vikt
713 g
SAB
Rbz Persson, Fredrik,Rbz Gunnarsson, Janne,796.092
ISBN
9789198073522

Bakom de kritade linjerna

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-11-29
276
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Janne Gunnarsson har besegrat bland andra Boris Becker, Stefan Edberg, Mats Wilander, Michael Chang och Vitas Gerulaitis under sina många år som tennisproffs. Bland de främsta meriterna märks semifinal i Grand Slam-turneringen i Australian Open, titelseger i Wien, nio titelsegrar i dubbel och seger i Davis Cup. Under tio år var Janne Gunnarsson rankad bland världens 100 bästa spelare.

Janne Gunnarsson tillbringade 15 år som tennisproffs på ATP-touren och detta har gett honom en unik inblick i en verklighet som inte många utomstående känner till. Efter tenniskarriären arbetar Janne Gunnarsson numera som tennistränare, SVT:s tennisexpert och sportmedarbetare på Sveriges Radio.

Boken är en rak, ärlig och naken berättelse om livet inom världstennisen. Janne Gunnarsson har under sin karriär upplevt magiskt vackra segrar, men också tunga stunder då några av hans tennisvänner tragiskt avlidit i tidig ålder. Den här boken är ett dokument som spänner från Björn Borgs glansdagar till dagens stjärnor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bakom de kritade linjerna
  2. +
  3. Hej jag har CP!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hej jag har CP! av Jenny Larsson, Emma Barrstrand (kartonnage).

Köp båda 2 för 515 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bakom de kritade linjerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Märklig
    Peter North, 20 mars 2014

    En väldigt "hoppig" bok som egentligen saknar en röd tråd. Det är mer lite olika händelser som berättas helt utan ordning under vilka år det inträffade.

    Är dock intressant att få bakgrundsfakta hur en person upplever kritikerstormen på andra sidan PK-drevet när det är igång

  2. Köp inte
    Sturmerfoul, 25 februari 2014

    Mest sladder och dessutom en så dålig språkhantering att jag fick ont i huvudet. Om jag bara kunde få tillbaka den tid jag slösade bort på den här boken. Jag avråder starkt från köp.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna