Rex Mundivalsen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Mundi (del 1)
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2013-09-15
Upplaga
1
Förlag
Kira förlag
Originaltitel
Rex Mundivalsen
Medarbetare
Bergkvist, Jörgen (form) / Striner, Urszula (foto)
Dimensioner
190 x 125 x 15 mm
Vikt
283 g
SAB
Hc
ISBN
9789198092103

Rex Mundivalsen

Häftad,  Svenska, 2013-09-15
73
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rex har fram tills nu levt med sin mamma som en alldeles vanlig skolgosse i Skåne. Att det i hans ådror flyter det renaste resandeblod är något han bara upplevt som en liten kittling vid åsynen av en karusell på ett köpcentrum eller ett solblekt cirkustält fladdrande i vårvinden. Omständigheterna placerar honom plötsligt mitt i den underbara cirkusvärld han hittills bara kunnat drömma om.

Detta är den första delen av en släktkrönika som tar läsaren på en hisnande resa bakåt i tiden tillsammans med positivhalare, björnförare, akrobater och domptörer. Vi kommer att få möta legendariska personligheter som fotsvetts-Karlsson, Julia Pastrana och inte minst författarens farfar Brazil Jack, vars självupplevda äventyr i den svenska cirkus-, tivoli- och marknadsvärlden är skickligt inflätade i historien om familjen Mundi.

Toni Rhodin är skådespelare, varietédirektör, manusförfattare, cirkuskonferencier och populär föredragshållare med ett livslångt och djupt cirkusintresse. Hans far var Teddy Rhodin, balettdansare, balettchef och skådespelare och hans farbror var Trolle Rhodin, cirkusdirektör. Farfar hette Brazil Jack och farfars far Max Alexander. Släkten har mer än hundraåriga cirkustraditioner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rex Mundivalsen
  2. +
  3. Stickspår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stickspår av Toni Rhodin (häftad).

Köp båda 2 för 162 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Toni Rhodin