Än lever Emil i Lönneberga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (87.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Emil i Lönneberga (del 3)
Inläsare
Astrid Lindgren
Utgivningsdatum
2019-05-31
Förlag
Astrid Lindgren AB
ISBN
9789198119206

Än lever Emil i Lönneberga Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Emil, det är han som bor i Katthult i Lönneberga och som gör hyss nästan varje dag året runt. Efter varje nytt hyss sitter han inlåst i snickarboden och täljer sig en liten rolig trägubbe. 369 trägubbar står det på hyllan till sist! Här kan du läsa om hur det gick till när Emil gjorde en del lyckade vanvettsaffärer på auktionen i Backhorva, eller när han gjorde tre tappra försök att få ut Linas oxeltand och sedan målade lilla Ida illande blå, eller när han släppte grodan i kaffekorgen och sedan ställde till det så hemskt att man knappt kan tala om det ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Än lever Emil i Lönneberga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. SÅÅ bra bok!
    Fanny Holmqvist, 2 april 2024

    Den är en väldigt bra bok (inte bara för barn)! Jag lyssnar på den som godnattsaga i fjällen, och jag sover som en stock till den!

  2. Tredje, sista och bästa boken i Emil-trilogin
    Morpheus, 13 september 2020

    Den sista boken om Emil är också den bästa och den tjockaste. Där de andra fokuserade på tre större "hyss" eller händelser i Emils liv har den här boken dubbelt så många; Auktionen i Backhorva, Linas onda tand, Griseknoen och körsbären, ett kapitel blandade småhyss, när Emil låser in sin far i Trisseboda och slutligen Emils bravad och finest hour. Ett kapitel där jag aldrig lyckas hålla tårarna tillbaka när jag läser (eller lyssnar på) det.
    Visst finns det några småskavanker. Som alla no... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Astrid Lindgren