Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2013-12-18
Upplaga
1
Förlag
Vintana
Originaltitel
jag vill leka! Jag vill leka!!
Medarbetare
Norberg, Inger (red.) / Hedström, Helena (red.) / Hedström, Charlotta (red.) / Hedström, Helena (form) / Hedström, Charlotta (form)
Illustratör/Fotograf
Helena Hedström, Charlotta Hedström
Dimensioner
270 x 210 x 20 mm
Vikt
959 g
SAB
Eab.01,372
ISBN
9789198124606

Jag vill leka! Jag vill leka!!

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-12-18
291
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Här får du inspiration och praktiska tips på hur du som vuxen kan
>br />
Idag har barnens tid för lek minskat, samtidigt som konsumtionen av tekniska prylar har ökat som aldrig förr, men medvetna vuxna kan stimulera barnen till eget skapande i leken.
>br />
Inger Norberg har tidigare arbetat som litteraturpedagog på Svenska barnboksinstutet i Stockholm. Hon har skrivit läromedel i svenska och ett antal böcker om läsning och läsfrämjande under några år har hon varit medarbetare i bokförlaget Fimafeng. Helena Hedström har frilansat som illustratör och grafisk formgivare sedan 1997och har tidigare illustrerat för bland andra Natur och kultur, Bibliotekstjänst och Gleerups förlag. Hon har också designat för Klippan yllefabrik och leder en ateljeverksamhet på ett behandlingshem.
>br />
Charlotta Hedström har tidigare illustrerat och formgivit bland annat åt Almqvist & Wiksell, Ekelunds förlag och Bibliotekstjänst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag vill leka! Jag vill leka!!
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag vill leka! Jag vill leka!!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul barnbok!
    Johan 12 år, 1 september 2015

    Kul och annorlunda bok. En trevlig utflykt bland barndomsminnen, som vill inspirera sina barn att leka med annat än Ipads.

  2. Inspirerande läsning
    Maria, 18 augusti 2015

    Vilken mysig bok! Den är full av uppslag på gamla vanliga hederliga lekar. Först trodde jag att den vände sig till barn med tips på lekar men så är det inte, utan den riktar sig till oss vuxna för att vi ska inspirera barnen, utmana deras fantasi och föreslå lekar eller tankesätt. Inger Norberg småpratar med läsaren om hur det var att vara barn på 40- och 50 talet. Och Helena och Charlotta Hedström, bidrar med berättelser om hur det var när de växte upp på 70-talet. Det här är definitivt ing... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Julius och mysteriet på pensionat Skogsgläntan

    Helena Hedström

    Då plötsligt dyker en vit gestalt upp, mitt i skogen. Julius hoppar bak i sätet, blinkar hårt innan han hastigt vänder sig mot bakrutan och spanar. Ingen där. En kuslig känsla ilar genom honom. Vad som helst skulle kunna finnas bakom stammarna och...

  • Rasmus leker med elden

    Inger Norberg, Jan Ove Ulstein

    Rullstolskatastrofen Det började på Hannes fest. Nej, det började när festen nästan var slut. Det var dags att gå hem. Jag såg mig omkring. Vart hade Rasmus tagit vägen? Vi skulle ju ha sällskap hem. Han var inte i köket, där jag sett honom sist. ...