Hederlighetens pris (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2014-04-23
Upplaga
1
Förlag
Mummelförlaget
Dimensioner
210 x 150 x 25 mm
Vikt
398 g
SAB
Lz Afzali, Zulmay
ISBN
9789198142129

Hederlighetens pris

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2014-04-23
211
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Zulmay Afzali berättar om sin flykt från Afghanistan till Europa, till Sverige. Vad som föranledde den, hur den gick till, vad den kostade, vilka som organiserade den.

Han berättar om ångest och rädsla, om hur det är att inte ha kontroll över sin situation och att inte ens veta var man befinner sig. Om hur ett oerhört väloljat och välfungerande maskineri transporterar hugade migranter från bland annat Pakistan, Afghanistan och Iran som kan betala vad det kostar, till valfria länder i världen, främst Europa.

I det närmaste friktionsfritt förs mängder av människor - ofta utan några som helst asyl- eller skyddsskäl, men med förfalskade handlingar och påhittade asylhistorier att presentera för migrationsmyndigheterna - till Sverige, Norge, Belgien, Danmark, Tyskland. Sverige är det lättast landet att smuggla dem till...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hederlighetens pris
  2. +
  3. Den siste teaterdirektören : berättelsen om Benny Fredriksson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den siste teaterdirektören : berättelsen om Ben... av Johan Hilton (inbunden).

Köp båda 2 för 421 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Zulmay Afzali

  • En flykting korsar ditt spår

    Zulmay Afzali

    Från regeringstjänsteman på hög nivå i Afghanistan till flykting i Sverige. Om livet som son till en far som stupade i tjänsten som polis, innan sonen var född, och en änka och ensamstående mor. Om livet först i Afghanistan, sedan i Pakistan och d...