CHI FAN Cookbook (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Engelska
Antal sidor
225
Utgivningsdatum
2015-03-12
Förlag
Vulkan
Dimensioner
240 x 170 x 25 mm
Vikt
747 g
SAB
Qca
ISBN
9789198234800

CHI FAN Cookbook

(9 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden,  Engelska, 2015-03-12
330
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
CHI FAN Cookbook - 101 western everyday recipes in English and Chinese (bilingual cookbook)

Here it is! A savior every day when that thought comes creeping up on you -
What will we eat for dinner tonight?

Johanna Pollnow authored this bilingual cookbook when she lived as an expat in China. It contains 101 everyday Western recipes with text in English and Chinese as well as photos of each dish. She hopes it will make all of our lives easier - and tastier!

The book is full of simple, quick, everyday recipes with ingredients that are easy to find.

You will find lots of different kinds of recipes such as starters, main courses, salads, sauces, dips, snacks and desserts.

There are few bilingual cookbooks in Chinese and English. -"Finally the CHI FAN Cookbook is here", says one reader. It is the best gift for any expat in Asia!

A perfect cook book for expats wishing to have Western food on their table, either made by themselves, their Ayi or other helper. Ideal also for any Chinese interested in Western food and culture. And, for all of us needing a little help with everyday cooking.

Enjoy!

With love,
CHI FAN Cookbook

#chifancookbook
www.chifan.se
www.facebook.com/CHIFANCookbook

CHI FAN Kokbok - 101 västerländska vardagsrecept på engelska och kinesiska (tvåspråkig kokbok)

Här är den! En frälsare varje dag när tanken kommer smygande; -
Vad ska vi äta till middag ikväll?

Johanna Pollnow skrev CHI FAN Kokbok, som är en tvåspråkig kokbok, när hon levde som en expat i Kina. Den innehåller 101 dagliga västerländska recept med text på engelska och kinesiska samt bilder på varje maträtt. Hon hoppas att den skall göra alla våra liv enklare - och godare!

Boken är full av enkla, snabba, vardagliga recept med ingredienser som är lätta att hitta.

Du hittar massor av olika typer av recept såsom förrätter, huvudrätter, sallader, såser, dips, snacks och efterrätter.

Det finns få tvåspråkiga kokböcker med recept på kinesiska och engelska. - "Äntligen är CHI FAN Kokbok här", säger en läsare. Det är den bästa presenten till en expat i Asien!

En perfekt kokbok för expats som vill ha västerländsk mat serverad, antingen lagad av dem själva, deras Ayi eller annan hjälpare. Perfekt även för kineser med intresse för västerländsk mat och kultur. Och, för oss alla som behöver lite hjälp med inspiration till matlagning i vardagen.

Njut!

Med kärlek,
CHI FAN kokbok

#chifancookbook
www.chifan.se
www.facebook.com/CHIFANCookbook
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. CHI FAN Cookbook
  2. +
  3. So Good

De som köpt den här boken har ofta också köpt So Good av Emily English (inbunden).

Köp båda 2 för 655 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av CHI FAN Cookbook. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En delikatess för både öga, mage och hjärta
    Titti Nordieng, 10 juli 2016

    Att bara bläddra i den här ljuvliga boken får mig att vilja ta fram kastrullerna och skärbrädan direkt. Boken är en skönhet och recepten underbara att laga. Vi äter inte så mycket kött i familjen och det finns gott om alternativ för oss att laga. Tack för en underbar kokbok som jag verkligen rekommenderar.

  2. Jag blir hungring...
    Kelly Skoglund, 26 maj 2015

    En mycket spännande kokbok med vackra inspirerande bilder. Johanna har lyckats ta fram rätter som många av oss som bor i Norden känner igen och är uppväxta med. Jag blir hungrig varje gång jag bläddrar i kokboken. Det enda nackdelen är att jag får beslutsångets. Jag vill laga flera rätter med en gång...

    Jag har gett kokboken till en god vän som har flyttat till Taiwan. Han och hans fru uppskattar kokboken jätte mycket. De blev mycket glada att det står både på kinesiska och engelska.... Läs hela recensionen

  3. Läcker kokbok!
    AnnMarie W , 8 april 2015

    Läckert och lättlagat, lockande och ljuvligt! Vardagsrecept blir enkelt till festliga måltider med den här kokboken. Man måste inte tala kinesiska för att ha gläde av den, det räcker med att kunna engelska. Och då finns det ju en och annan på vårt klot som som den skulle passa toppen för.

  4. Härligt kokbok
    Maria Qvarnström, 27 mars 2015

    För en västerlänning i Kina kan det vara lite svårt med det Kinesiska köket över en längre period. Denna biok råder bot på det. Laga din egen mat eller varför inte ge bort boken till din favoritresturang :-). Eller om du tillhör dem som jobbar i Kina och har hemhjälp. Många smarriga måltider blir det av denna bok, med härliga bilder som illustrerar recepten.

  5. En kokbok som sticker ut
    Elisabeth Mike, 26 mars 2015

    Äntligen en kokbok som sticker ut och inte är som "alla andra"!
    Fina bilder, insprierande läsning och så kul med det engelska och kinesiska språket. Ger boken det lilla extra. Kommer absolut att använda Johannas recept för att piffa upp min vardag!

  6. Kokbok på engelska
    Ingegerd E, 24 mars 2015

    Fantastiskt bra kokbok med tips till så många saker. Jag gav bort ett ex till en engelsktalande vän som bor i Sverige som blev super glad, kul!

  7. En fantastiskt fin kokbok!
    Petra, 22 mars 2015

    En fantastiskt fin kokbok fylld med mängder av mumsiga recept på både engelska & mandarin! Recepten är enkla att följa och maten blir jättegod!
    Rekommenderas varmt!
    Perfekt för dig som bor i Kina och vill att din Ayi / helper ska kunna laga skandinavisk mat.
    Även klockren för alla engelsk- (och mandarin-) språkiga som nyss flyttat till Sverige/Skandinavien och snabbt vill komma in i kulturen genom att lära sig laga mat på svenskt / skandinaviskt vis.
    Du behöver såklart varken... Läs hela recensionen

  8. Skall du flytta utomlands - missa inte!!
    Camilla Benkeson, 21 mars 2015

    Perfekt för alla som skall flytta utomlands även om det är inte är till Kina! Enkla, goda recept på både engelska o mandarin vilket gör att man enkelt kan få sin ayi/maid/helper att laga välkända recept eller ta med boken till affären om du bor i Kina o handla enkelt in alla ingredienser som behövs. Eller för som jag o köp den för att du bor underlige o bara vill ha inspiration!

  9. Super bra kokbok på engelska och kinesiska!
    Carolina Ludvigsen, 21 mars 2015

    Fantastiska recept på skandinavisk mat på både engelska och kinesiska. Perfekt att använda för engelskspråkiga och om man är intresserad av skandinavisk mat
    Ett måste för alla expats!!

Visa alla 9 recensioner