Att hitta sin väg : i obekant mark (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2019-05-14
Förlag
Carlsdotter & Thunell
Dimensioner
198 x 125 x 18 mm
Vikt
376 g
SAB
uHc
ISBN
9789198235210

Att hitta sin väg : i obekant mark

Häftad,  Svenska, 2019-05-14
151
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
- Men om det händer igen, kan du fortfarande vara kär i honom om han gör dig illa? säger Tove.

Martina slits mellan sina vänner i orienteringsklubben och medlemmarna i bandet. När alla blivit äldre är allting mer på allvar och det gäller att satsa på riktigt om man vill nå sina drömmar.
Men ska hon våga ta konflikten och berätta att hon vill sluta tävla och i stället satsa på musiken. Och vad ska hon säga om sin nya kille som verkar vara allt det hon drömt om?

Martina vill bli något stort inom musik, men tappar istället bort sig själv. Det blir en lång, våldsam och svår väg att gå. En väg som ingen tjej ska behöva uppleva.

Ylva Carlsdotter Wallin debuterade 2000 med "Alex som i Alexandra" och har sedan dess skrivit sammanlagt nio böcker för barn och unga. Hon har även skrivit en handbok för vuxna: Så skriver du för unga, Ordfronts förlag. Hon har varit verksam som skrivlärare på Skrivarakademin samt arbetat med läsfrämjande projekt. Hon är numera verksam som kommunikatör på Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet.
"Att hitta sin väg (i obekant mark)" är hennes tionde bok.

"Carlsdotter Wallin har skrivit en gripande historia med ett starkt personporträtt av Malena {Martina}. Språket flyter lätt och historien är indelat i korta kapitel. Boken fungerar bra för diskussioner om relationer. Sammanfattningsvis en engagerande berättelse om att förlora sig själv och tolerera saker man aldrig trodde man skulle göra."
Anna Wilner, BTJ,
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att hitta sin väg : i obekant mark
  2. +
  3. Våga skjuta, kul att göra mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga skjuta, kul att göra mål av Ylva Carlsdotter Wallin (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ylva Carlsdotter Wallin

  • Så skriver du för unga

    Ylva Carlsdotter Wallin

    Att skriva böcker som barn och unga vill läsa det är både lockande och svårt. Hur gör man? Vad är egentligen skillnaden mellan att skriva för vuxna och för barn? Finns det något man inte kan skriva om när man har unga som målgrupp? Så skriver du f...

  • Våga skjuta, kul att göra mål

    Ylva Carlsdotter Wallin

    "Våga skjuta, kul att göra mål" av Ylva Carlsdotter Wallin. Det är kul att spela fotboll, när man väl lärt sig lite mer. Särskilt när det snart är dags för Bollstacupen. Men kommer Greta att kunna spela i cupen? Och varför dyker den där ...