Alla fick hångla mer på Tage Erlanders tid (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2018-06-21
Upplaga
1
Förlag
Placenta Förlag
Medarbetare
Enström, K. J. Elton (red.) / Enström, K. J. Elton (form)
Dimensioner
207 x 205 x 22 mm
Vikt
690 g
SAB
Hci
ISBN
9789198438017

Alla fick hångla mer på Tage Erlanders tid

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-06-21
199
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kent Wistis satir har varit ett ljus i mörkret för nästan 100 000 personer i sociala medier i över fyra år nu. Debuten I Det Här Jävla Landet (2016) gjorde stor succé och hans nya teckningar publiceras varje vecka i DN, Etc och Opulens. Att uppföljaren ALLA FICK HÅNGLA MER PÅ TAGE ERLANDERS TID kommer ut under ett valår är ingen slump. Hans ofta politiska satir i ett svunnet folkhem biter hårt men öppnar också upp till dialog. För Wisti menar att kärlek och öppenhet går hand i hand med humorn. Vi måste kunna skämta om allt och i denna bok får de flesta sig en känga. Utan humor och satir riskerar ett samhälle att stängas och fler och fler upptäcker skrattnyckeln Wisti är. Han tar tempen på våra personliga som samhälleliga dumheter utan att någonsin sparka nedåt. Ord om I Det Här Jävla Landet : Humor som petar omkull murar. Befriande, rolig /UNT
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla fick hångla mer på Tage Erlanders tid
  2. +
  3. Djurens gård (Djurfarmen)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Djurens gård (Djurfarmen) av George Orwell (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Alla fick hångla mer på Tage Erlanders tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk
    Ewa Holmlund Skellefteå, 8 augusti 2018

    Fantastiskt välskriven bok - alla människor känner igen hans tankar som både är allvarliga och humoristiska, en bok som behövs i dessa tider. Hans akvareller är dessutom så fina att man kan göra en fondvägg av dem... Rekommenderas

  2. Mycket träffsäkert
    Rolf (Täby), 12 juli 2018

    Det var tur att boken inte var tjockare! Det var svårt att inte, bara en sida i taget till, skratta sig igenkännande hela vägen till sista sidan. Det var inte alla sidor jag skrattade till, men alldeles tillräckligt många. Oftast om sådant som verkligen inte är något att glädjas åt.

  3. Älskar den!
    Margra, 9 juli 2018

    Underbar att ha framme på bordet och bläddra i. Härlig blandning av humor och allvar. Lockar fram både skratt och diskussion.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Kent Wisti