Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Detektiv Långöra (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2019-09-25
Upplaga
1
Förlag
Emmagjort
Medarbetare
Kite Stenmark, Kris (red.)
Illustratör/Fotograf
Emma Svalander
Dimensioner
196 x 129 x 14 mm
Vikt
302 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198477825

Detektiv Långöra och Bonkostölden

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-09-25
166
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På utsidan är Holger en helt vanlig kanin, men han är olycklig. Han vet att han inom sig har en privatdetektiv, men hur ska han släppa ut honom? Kan en kanin verkligen vara detektiv?

I närheten finns det en stor marina och det är Holgers favoritplats i hela världen, där kan vad som helst hända. Marinans restaurang drivs av Holgers bästa vän Nisse och en dag när Holger hälsar på öppnar sig nya möjligheter. Han får låna den gamla städskrubben och börjar genast inreda sitt deckarkontor.

Den största båten på marinan ägs av direktör Oxelsvans. Under de senaste veckorna har både mat och den exklusiva drycken Bonko spårlöst försvunnit. Det har varit påfrestande veckor för direktören som varje helg tar med sig sina vänner ut på sjön. Det dröjer inte länge förrän direktör Oxelsvans, knackar på dörren till deckarkontoret och ber om hjälp.

Häng med Holger när han följer sin dröm och löser sitt första fall!

Detektiv Långöra och Bonkostölden är ett samarbete mellan makarna Andreas och Emma Svalander. Andreas har skrivit texten och Emma har gjort bilderna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Detektiv Långöra och Bonkostölden
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Detektiv Långöra och Bonkostölden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. "En bra och rolig bok", Ville 8 år

    Ville, 8 år har läst boken tillsammans med sina föräldrar. De tyckte att det var lagom långa kapitel och läste ett per kväll. Varannan kväll fick Ville läsa själv och varannan kväll läste någon av föräldrarna.
    Så här skriver Ville själv om boken:
    -Den va jette bra
    -Den va jette gulig
    -Det var inte svåra ord
    -Den var rolig

  2. Spännande barnbok!
    Lollos bokhörna, 10 februari 2020

    Rekommenderad läsålder är 6-9 år men funkar nog för äldre barn med.
    Holger är en vanlig kanin på utsidan, men på insidan är han olycklig. Han vill vara en privatdetektiv men vet inte hur han ska bli det. När Holger hälsar på vännen Nisse öppnar sig nya möjligheter och han får låna en städskrubb som deckarkontor.

    Snart får han sitt första fall, direktör Oxelsvans har blivit av med både mat och den exklusiva drycken Bonko från sin båt. Holger ger sig av för att leta ledtrådar, hamn... Läs hela recensionen

  3. Fin barnbok
    Mias bokhörna (eggetbok.blogspot.se/), 23 november 2019

    En fin berättelse om kaninen Holger som vill bli detektiv, han är lite osäker på om han kommer lyckas. Men tack och lov har han en vän som tror på honom. Så när han tar på sig ett uppdrag så lyckas han till slut lösa det. Jag kan säga att upplösningen var inte som jag trodde. Enormt fina illustrationer till berättelsen. Jag vet inte om de kommer mer böcker om Detektiv Långöra men jag skulle hemskt gärna vilja läsa dem.

  4. En rolig och fin bok

    Vi läste boken Detektiv Långöra och bonkostölden.

    Boken handlar om en en kanin som heter Holger som drömmer om att vara detektiv. Han får möjligheten att vara det och tar chansen. Han tar sig an sitt första fall. Det har försvunnit mat och drycken bonko från en stor båt i marinan.

    Det är en trevlig och rolig bok med lagom långa kapitel och den är lättläst. Fina bilder.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Andreas Svalander

  • Brumfällan

    Andreas Svalander, Emma Svalander

    Var kommer allt brum ifrån? Har pappas fina stereo blivit sjuk eller är det någon som knaprar på stereons sladdar? Lollo bestämmer sig för att lösa pappas brumproblem. Hon tar hjälp av sin kompis Albin och tillsammans bygger de en brumfälla. Kan d...