Den röda jorden (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Livmödrars kraft & visdom (del 1)
Antal sidor
267
Utgivningsdatum
2020-04-25
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
195 x 155 x 25 mm
Vikt
430 g
SAB
Hc
ISBN
9789198598117

Den röda jorden

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2020-04-25
243
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Den röda jorden är en självbiografisk roman som tar dig som läsare med på en svindlande resan ut i världen. Det är samtidigt en resa in i det allra innersta. I boken vävs Ania Munays personliga längtan efter- och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen upplevelser. En stark berättelse med passionerade kärleksmöten, vardagskamp, svek, starka andliga initieringar, magiska möten och insikter som kan inspirera dig till transformation i ditt eget liv.

Ania Munay, praktiserande shaman och medicinkvinna, driver tillsammans med sin man Gaia Life kursgård, utanför Göteborg. Med drygt 30 års erfarenhet av andlig utveckling och healing, utbildar och vägleder hon idag andra att hela sin historia och leva sin dröm.

Den röda jorden är Ania Munays författardebut och den första delen i trilogin om Livmödrars kraft och visdom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den röda jorden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande
    Ida Dahlgren, 7 februari 2023

    En bok som fängslade mig från första meningen. En otroligt magisk berättelse om hur det inre växandet kan vara. Är du intresserad av andlighet och utveckling? Läs den.

  2. Gripande och vacker berättelse
    Ulrika Innana, 13 maj 2022

    Gripande och vacker berättelse, en bok som är svår att lägga ifrån sig. Känner mig mindre ensam på min egna andliga resa. Boken lever vidare inom mig mellan lästillfällena.

  3. För de modiga
    Maria Terese Viklund (Skövde), 2 september 2021

    Ania skriver utifrån hjärtat med en kraft och styrka som bär. Ania bär visdom och gamla kunskaper, visar oss på en värld bortom. En bok som är både magisk, transformerande och vacker på samma gång.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ania Munay

  • Alla gudars moder

    Ania Munay

    Anias sökande efter den sanna kärleken och hennes strävan att hela sina och sina förmödrars trauma vägleder henne till hennes Tvillingsjäl. Med Gudinnan Kundalini som läromästare får hon de initieringar och utmaningar hon behöver för att frigöra k...

  • Skuggdansen

    Ania Munay

    SKUGGDANSEN är andra delen i Ania Munays självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT & VISDOM. Huvudpersonen Ania fortsätter sin kamp för att få ihop det vardagliga livet som ensamstående mamma och företagare med andlig utveckling och personligt...