En bit av himlen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2020-06-11
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
460 g
SAB
Hc
ISBN
9789198598124

En bit av himlen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-06-11
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag vet inte vem du är men jag har ställt dörren vidöppen in till mitt hjärta. Om vi ska ge oss ut på den här resan tillsammans, så vill jag känna ditt leende, dina tårar och din förhoppning om att fortsätta framåt. Vad vi än kommer att stöta på därute, så är det en del av livet. I de utmanande vägskälen mellan det vackra och det svåra, vill jag att vi skrattar tillsammans. Ställer oss upp, sätter på oss skorna igen och tar oss vidare. Bit för bit. Den dagen vi når fram, till oss själva du och jag, är min enda önskan att du ska känna att det var värt det. Mina hållplatser är dina, om du vill. Du håller biljetten i din hand.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En bit av himlen
  2. +
  3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström Jones (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En bit av himlen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk berättelsen
    Marie Rynning, 9 juli 2020

    En helt fantastisk & välskriven berättelse av Marina, av hennes resa till Indien. Man blev fängslad direkt av boken. Rekommenderas varmt att läsa denna ljuvliga bok.

Visa alla 1 recensioner