Hövdingen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2020-11-17
Upplaga
1
Förlag
Extended Realms
Dimensioner
216 x 142 x 31 mm
Vikt
591 g
SAB
Hc
ISBN
9789198633009

Hövdingen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-11-17
222
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Karl Magnus Ståhl vaknar mitt i natten med en gnagande oroskänsla i magen, en instinkt han känner igen sedan tidigare. Det är något som inte stämmer. Farhågorna besannas när hans nittonåriga dotter inte återvänder som planerat från sin resa i Sydamerika.

När myndigheterna sviker tar han saken i egna händer. Ensam och utan spår reser han till Peru för att leta på den plats där Jessica senast befann sig. Väl där dröjer det inte länge innan den mystiske professor Ward dyker upp med information som bara den som fört bort Jessica borde ha. Eller?

Professorn berättar om ett hemligt sällskap som kan hjälpa till i sökandet. I en kamp mot klockan beslutar sig Magnus för att ta emot erbjudandet, vilket leder honom in på en rad oförklarliga händelser och prövningar som kommer att förändra honom för alltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hövdingen
  2. +
  3. Det sista han sa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det sista han sa av Laura Dave (pocket).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hövdingen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som ger mersmak!
    sofias_books, 7 januari 2021

    Jag har läst Anders Salanders debutroman Hövdingen. Det är en spänningsroman med övernaturliga inslag. Först var jag lite tveksam till det övernaturliga men historien var så bra att jag köpte det. Det är en riktig bladvändare där det är full fart från början till slut.

    Efter att ha blivit falskt anklagad för narkotikasmuggling försvinner 19-åriga Jessica spårlöst från flygplatsen i Peru.
    Samtidigt känner hennes far Karl Magnus Ståhl på sig att det är något som är fel. När Jessi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bokvideo