Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Barnen i Kramdalen
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
12
Utgivningsdatum
2021-01-20
Upplaga
1
Förlag
Boksmart
Illustratör/Fotograf
Andreas Sjölander
Dimensioner
160 x 160 x 8 mm
Vikt
106 g
SAB
uVb
ISBN
9789198634112

Barnen i Kramdalens viktiga pekbok : lär ditt barn kroppens privata delar

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2021-01-20

Slutsåld

Lär ditt barn om kroppens privata delar. Att säga stopp när något inte känns bra. Om integritet och rätten till sin egen kropp. Den här pekboken är ett verktyg för dig som förälder i samtalet med ditt barn. Det är aldrig för tidigt att ge barn livsviktig kunskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Barnen i Kramdalens viktiga pekbok : lär ditt barn kroppens privata delar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Torftig pekbok
    Kristina , 29 november 2021

    Alldeles för lite bilder av kroppen. Känns inte informativ. Fattas många bilder av kroppsdelarna. Inte prisvärd. Kan inte rekommendera denna bok.

  2. Otroligt viktig!

    En pekbok som kan vara ett stöd och hjälp för barnen att uttrycka saker som känns fel; samt vara ett verktyg för en vuxen att prata med barnet om kroppens privata delar. Otroligt viktig bok!

    En bok som med hjälp av tydliga illustrationer kan vara en hjälp för barn att uttrycka om något inte känns rätt. Eller att använda som verktyg för vuxna att hjälpa barn att sätta ord på saker som känns svårt.

    Otroligt viktig!

    LÄS!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna