Rosor och rödskägg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2021-08-23
Förlag
Virens förlag AB
Medarbetare
Lindström, Anneli (form)
Illustratör/Fotograf
Berndt Franckie, Sebastian Jangholt
Dimensioner
210 x 135 x 9 mm
Vikt
259 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789198647631

Rosor och rödskägg

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-08-23

Slutsåld

I denna diktsamling skildrar Rödskäggen denna mystiska värld utifrån dess ljus & svärta med en förhoppning om återtagandet av insikten hos människan.

"Våra livsöden korsades för drygt ett år sedan och sättet vi uttrycker oss på kanaliseras genom vår prosa. Vi har båda levt livet utifrån hunger och nyfikenhet kopplat till tanken om att varje liten mikrostund av lycka skall omfamnas i sin helhet.
Vår diktdebut "Rosor & Rödskägg" var i grunden tänkt som vardagsmemoarer men insikten övertog avsikten och detta verk är något vi är stolta över och vill dela med omvärlden.
Pöbelns poesi är evig."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Rosor och rödskägg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En strålande debut
    Sara, 11 september 2021

    Boken ger ett fint helhetsintryck, med snygg layout, fina illustrationer och finurliga detaljer!

    Texterna är fantastiska och det är en otrolig bredd! Jag gillar att de skiljer sig så mycket ifrån varandra. Jag tycker också om att man är tvungen att tänka till och fundera när man ha läst dem och får läsa igen och hittar nya bottnar.

    Med andra ord är detta en strålande debut!

  2. Fängslad
    Lena, 7 september 2021

    Läser och jag förundras, skrattar och gråter. Läst långt från alla än men vill inte det ska ta slut så jag sparar och drar ut på det, lite som en godispåse.

  3. Mästerligt
    Siri , 28 augusti 2021

    Ett diktverk sprängfyllt med politiska referenser i kombination med livets stora frågor som avhandlas på ett högst känslomässigt och inkännande vis! Mästerligt

Visa alla 3 recensioner