Du är inte här för att ha det skönt (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2023-05-26
Upplaga
1
Förlag
Placenta Förlag
Originaltitel
Du är inte här för att ha det skönt
Medarbetare
Enström, K.J. Elton (red.) / Enström, K.J. Elton (form)
Illustratör/Fotograf
Magda Lundberg
Dimensioner
190 x 128 x 17 mm
Vikt
309 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789198705126

Du är inte här för att ha det skönt

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2023-05-26
149
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Magda Lundbergs Fåglar finns en självklar humor som balanserar mellan ömhet för det vardagliga och total galenskap. Fåglarna tar upp alla konstiga och allmängiltiga tankar som finns i relationer och i det mänskliga moderna varat. Som måste finnas för att vi ska stå ut. Hela verket genomsyras av Magdas unika språk, konst och lekfulla berättarglädje. När hon började publicera sina fåglar på sociala medier exploderade kontot på väldigt kort tid. En direkt igenkänningsfaktor tillsammans med en enkelhet som är allt annat än enkel att skapa gör att åskådaren reagerar instinktivt med skratt och kärlek. Det är inte för inte som Magdas Fåglar uppstod och tog fart under covid-pandemin. När vi inte längre kan flyga runt och härja eller ens gå till jobbet så återstår jaget och de nära relationerna. Relationen till dig själv och dina nära blir mer intensiva och allt från att du promenerar för långsamt det kommer aldrig att hålla till att gå sönder av pressen att bestämma vad som ska ätas till middag, uppstår. Ett direkt skratt tillsammans med ett bakomliggande mörker och destruktivitet. Och ibland, är det bara befriande roligt! Den slutsålda boken kommer nu som mjukband/storpocket!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du är inte här för att ha det skönt
  2. +
  3. Äkta vara

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äkta vara av Magda Lundberg (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Du är inte här för att ha det skönt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så rolig och "REAL"
    Linn Pedersen, 2 oktober 2023

    Det är verkligen en underbar bok, roliga fåglar och bilder med så otroligt mycket igenkänning genom alla livets vägar! Rekommenderar starkt!

  2. Mysig och läsvärd
    Ann-Cathrine Wernolf, 28 juni 2023

    En bok att bli glad av. Så mycket värme i bilder och text. Härlig bok att ha framme och bläddra i när andan faller på.

  3. Träffsäker humor
    Mia Fransson, 28 juni 2023

    Magda Lundberg är ett geni! Hennes fåglar träffar mitt i prick med både värme och humor. Det finns en fågelbild för nästan varje situation i livet

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Magda Lundberg

  • Äkta vara

    Magda Lundberg

    Vardagsgalenskapen är kanske det som genomsyrar Magda Lundbergs verk mest. Men det finns också en ömsint kärlek till hennes naivistiska fåglar som smittar av sig på läsaren och de tar upp alla konstiga och allmängiltiga tankar som finns i relation...